Configuració Iphone Ajax

El sistema de seguretat més premiat d'Europa

Truca'ns i parlem

Tens duptes o preguntes ?

Escriu-nos


Com configurar el teu iPhone per evitar pèrdues d'alertes de l'alarma Ajax.


Ajax es pot usar fàcilment per al monitoratge gràcies a un sistema avançat de notificació a l'usuari que combina el servei de notificacions PUSH, SMS i TRUCADES telefòniques.


Fins i tot si connectes el sistema de seguretat de l'alarma Ajax a una Central Receptora d'Alarmes, et notificarà de tots els esdeveniments i podràs supervisar la resolució de qualsevol problema. Proporcionant, per descomptat, que no et perdis l'alerta Ajax.


Els diferents tipus de notificacions d'Ajax minimitzen el risc de perdre un esdeveniment d'importància crítica: un intrús dins d'una casa, detectors d'incendis que indiquen la presència de fum o una fuita d'aigua detectada.


Les notificacions automàtiques requereixen una connexió a Internet que poden rebre per mitjà de Wi-Fi en qüestió de segons en absència de senyal mòbil.

D'altra banda, SMS funciona independentment d'una connexió a internet, mentre que les trucades telefòniques generen major atenció donada la durada de el to de trucada i les vibracions.


La nova gamma de dispositius de seguretat per a exteriors Ajax està representada per MotionProtect Outdoor: un detector de moviment amb un algoritme de dues fases per a la protecció contra falses alarmes, immunitat contra mascotes i un avançat sistema anti-emmascarament.

La solució més segura per al monitoratge professional d'àrees a l'aire lliure.



Però tenir els tres tipus de notificacions habilitats no garanteix que pot perdre alguna alerta el sistema d'alarma Ajax i la raó pot atribuir-se a la configuració de l'iPhone. Succeeix quan baixes el volum de les alertes, canvies la manera silenciós (desactivant la vibració a el mateix temps) o actives la manera "No molestar".

D'aquesta manera, les possibilitats que puguis perdre't un esdeveniment d'seguretat important es multipliquen.


L'App de sistema d'alarma Ajax va ser una de les primeres aplicacions de seguretat en el món en obtenir l'autorització d'Apple per utilitzar alertes crítiques. Quan obriu l'aplicació després d'actualitzar a la versió 2.11.2, veureu un missatge demanant-li que opti per la nova funció. Es recomana que segueixi els consells!


El sistema de seguretat Ajax fa servir alertes crítiques només per comunicar alertes quan els detectors assenyalen una intrusió, un incendi o una fuita i en el cas de pressionar el botó de pànic en el clauer o a l'ingressar un codi sota pressió en el teclat. Les notificacions de el sistema no anul·laran la manera de so del teu telèfon intel·ligent.

Si vols desactivar o activar les alertes crítiques prèviament deshabilitades, dirigeix-te a

Configuració ▻ Ajax ▻ Notificacions.