Diferències entre hubs. Unitat Central Ajax

Diferencias entre Hubs Ajax


Unitat Central intel.ligent

El Hub de AJAX es la UNITAT CENTRAL intel·ligent que coordina el funcionament dels dispositius connectats i interactua amb l'usuari i la companyia de seguretat. Utilitzat en espais interiors.


El dispositiu monitoritza el funcionament de tots els dispositius connectats i envia immediatament una senyal d'alarma a l'propietari


El Hub necessita accés a internet per connectar-se al servidor en el núvol Ajax Cloud i configurar, controlar des de qualsevol punt del món, transmetre notificacions d'esdeveniments o actualitzar el programari.


Les dades personals i els registres detallats de les operacions del sistema s'emmagatzemen sota protecció multinivell, i l'intercanvi d'informació amb el Hub es porta a terme a través d'un canal xifrat les 24 hores del dia.


Per comunicar-se amb Ajax Cloud, el sistema fa servir connexió Ethernet i la xarxa mòbil 2G, 3G, 4G o la connexió Wi-fi 

Connexió


Utilitza 2G o Ethernet per enviar alarmes a la Central Receptora d'Alarmes (CRA) i al propietari mitjançant l'app al mòbil.


El dispositiu envia una notificació en cas d'interrupció d'energia elèctrica i funciona fins a 15 hores amb la bateria de reserva


Comprova el funcionament dels detectors cada 12 segons


Un tècnic li assessorarà i realitzarà un pressupost amb els dispositius que realment li calen per estar segur

Digui'ns el que necessita protegir i muntarem un conjunt de detectors i dispositius per a les seves instal·lacions.

Instal.lació i assessorament professional. Tenim el certificat de instal.ladors de Ajax.