Detector de Moviment Cortina DualCurtain Outdoor

Detector de Moviment Cortina DualCurtain Outdoor

El sistema de seguretat més premiat d'Europa

Truca'ns i parlem

Tens duptes o preguntes ?

Escriu-nos



Protecció davant intents d'acostament a les instal·lacions, cases, naus...


DualCurtain Outdoor controla el perímetre sense crear obstacles per a les persones que ja estan dins.


DualCurtain Outdoor és un detector de moviment tipus cortina de doble cara, amb dos sensors infrarojos passius a cada costat, la zona de detecció aconsegueix fins a 30 metres (15 metres per cada costat) de manera que protegeix de manera eficaç finestres, portes, arcades, tanques i aparadors.


Detecció precisa d'amenaces


DualCurtain Outdoor compta amb dos sensors infrarojos passius independents i òptica avançada a cada costat.


L'alarma s'activa si els dos sensors d'un costat detecten moviment i amb la combinació d'algoritmes de programari, s'eviten les falses alarmes causades per mascotes i interferències naturals.

La compensació de temperatura permet detectar el moviment de manera eficaç en tot el rang de temperatura de funcionament.




Ajustaments flexibles


El DualCurtain Outdoor es configura tant amb els botons en el detector com en l'app de Ajax. En l'app, es pot configurar la sensibilitat, els retards, desactivar una banda determinada, configurar la reacció de les sirenes o un escenari d'automatització per l'alarma del detector.  Les alarmes es mostren en les notificacions al mòbil i en l'historial d'esdeveniments per separat per a cada costat del detector.


Cada costat del DualCurtain Outdoor permet que la distància i la direcció de la zona de detecció siguin ajustables. Ajuden a ajustar el detector segons les necesitats i garanteixen una detecció precisa de les amenaces.


El DualCurtain Outdoor compta amb una tecnologia única per ampliar l'àrea de detecció. Quan la detecció de àrea propera està habilitada, el sensor infraroig superior obté un camp de visió estret addicional dirigit a un angle de 40 ° cap avall.

La funció de detecció de l'àrea propera està disponible per a tots dos costats del detector.


Elements d'ajust per a cada costat del detector

1. Interruptor de l'àrea de detecció, activat o desactivat, esquerra i dreta.


2. Interruptor direcció separació 3° activat o desactivat, esquerra i dreta. 


“Direcció” determina l'angle del sensor mira al llarg de la façana. A la imatge on es mostren els feixos des de dalt, l'ajust de 0 graus es mostra en verd. La configuració de 3 graus es mostra translúcid. L'interruptor es posa a 3 graus si la vista del sensor està bloquejada, per exemple, per una canonada de pluja al costat del detector.




3. Barra de desplaçament per ajustar la distància de detecció, de 3 mt a 15 mt, esquerra i dreta.


Distància de detecció, té 5 posicions per banda i determina la distància a què ha de detectar el detector. A prop significa una distància de 3 metres i lluny una distància de 15 metres. Cada punt intermedi dóna una distància de 3 metres, per la qual cosa si l'interruptor es posa al segon punt des de dalt, la distància de detecció en aquest costat serà d'uns 6 metres. La distància també ve determinada per l'alçada a què es munta el detector. A una alçada de 80 cm, la distància amb el mateix ajustament de “distància de detecció” serà menor que la que es munta el detector a 120 cm d'alçada. Per això, feu sempre una prova de zona de detecció per assegurar-vos que teniu els valors correctes en la configuració.


La imatge de l'esquerra mostra els paràmetres a l'aplicació AJAX, on s'indica si el detector pot detectar, a quina sensibilitat i si cal marcar l'anti-màscara. Podem ajuntar segons les 




Protecció integral contra sabotatges


El DualCurtain Outdoor compta amb un sistema antiemmascarament que alerta sobre l'obstrucció de la visió del detector en 180 segons. El detector també està equipat amb un botó antisabotatge que notifica al instant davant intents de desmuntatge de la superfície. El sistema necessita menys d'un minut per detectar la pèrdua de comunicació amb el detector


Instal.lació i assessorament professional. Tenim el certificat de instal.ladors de Ajax.