Detector de Moviment Cortina DualCurtain Outdoor

Protecció davant intents d'acostament a les instal·lacions, cases, naus...


DualCurtain Outdoor controla el perímetre sense crear obstacles per a les persones que ja estan dins.


DualCurtain Outdoor és un detector de moviment tipus cortina de doble cara, amb dos sensors infrarojos passius a cada costat, la zona de detecció aconsegueix fins a 30 metres (15 metres per cada costat) de manera que protegeix de manera eficaç finestres, portes, arcades, tanques i aparadors.


Detecció precisa d'amenaces


DualCurtain Outdoor compta amb dos sensors infrarojos passius independents i òptica avançada a cada costat.


L'alarma s'activa si els dos sensors d'un costat detecten moviment i amb la combinació d'algoritmes de programari, s'eviten les falses alarmes causades per mascotes i interferències naturals.

La compensació de temperatura permet detectar el moviment de manera eficaç en tot el rang de temperatura de funcionament.
Ajustaments flexibles


El DualCurtain Outdoor es configura tant amb els botons en el detector com en l'app Ajax. A l'canviar les opcions el instal·lador pot ajustar la zona de detecció. En l'app, un instal·lador pot configurar la sensibilitat, els retards, desactivar una banda determinada, configurar la reacció de les sirenes o un escenari d'automatització per l'alarma del detector.  Les alarmes es mostren en les notificacions al mòbil i en l'historial d'esdeveniments per separat per a cada costat del detector.


Cada costat del DualCurtain Outdoor permet que la distància i la direcció de la zona de detecció siguin
ajustables. Ajuden a ajustar el detector segons la arquitectura i garanteixen una detecció precisa de les
amenaces.


El DualCurtain Outdoor compta amb una tecnologia única per ampliar l'àrea de detecció. Quan la detecció de àrea propera està habilitada, el sensor infraroig superior obté un camp de visió estret addicional dirigit a un angle de 40 ° cap avall.

La funció de detecció de l'àrea propera està disponible per a tots dos costats del detector.

Protecció integral contra sabotatges


El DualCurtain Outdoor compta amb un sistema antiemmascarament que alerta sobre l'obstrucció de la
visió del detector en 180 segons. El detector també està equipat amb un botó antisabotatge que notifica al instant davant intents de desmuntatge de la superfície. El sistema necessita menys d'un minut per detectar la pèrdua de comunicació amb el detectorInstal.lació i assessorament professional. Tenim el certificat de instal.ladors de Ajax.