Detector de Moviment Cámara MotionCam Outdoor

El sistema de seguretat més premiat d'Europa

Truca'ns i parlem

Tens duptes o preguntes ?

Escriu-nos



MotionCam Outdoor


Detector de moviment Ajax sense fils per a exteriors amb una càmera fotogràfica


Alarmes ultraràpides. Verificades


MotionCam Outdoor reconeix la intrusió des de els primers passos en la zona i la confirma amb una sèrie animada de fotos en segons en el nostre mòbil . La verificació visual ajuda a determinar de manera instantània la situació, evitant preocupacions als usuaris.


1. MOVIMENT DETECTAT

2. ALARMA ACTIVADA

3. CAPTURA I ENVIAMENT D'IMATGES AL MÒBIL


No es perdi res


Al combinar la millor òptica, un processador ràpid i algoritmes de programari avançats. MotionCam Outdoor pren imatges informatives en qualsevol clima, tant de dia com de nit.


Filtre intel·ligent per falses alarmes


MotionCam Outdoor està equipat amb dos sensors PIR independents, les senyals són analitzades per un algoritme LISA de dos passos. Quant tots dos sensors detecten moviment, LISA realitza l'anàlisi de correlació i l'anàlisi espectral dels senyals, el que ajuda a distingir de manera instantània les amenaces reals de les interferències.


Anàlisi de correlació


Cada vegada que MotionСamOutdoor detecta moviment, el sistema LISA analitza i compara formes de senyal de dos sensors en temps real. Si les formes són similars, l'alarma s'activa.

Protecció multinivell contra sabotatge


MotionCam Outdoor no es pot desactivar de manera imperceptible fins i tot si el sistema està desarmat. El detector està equipat amb sensors d'emmascarament que reaccionen al bloqueig, la cobertura i el pintat de la lent.


El sistema trigarà menys de 1 minut a detectar la pèrdua de comunicació amb el detector i informar del problema als usuaris en el mobil. 


Sistema antiemmascament.

Notificacions sobre obertua de la carcassa.

Períodes de sondeig entre el hub i el detector configurables.


Fiabilitat de la comunicació sense concessions


MotionCam Outdoor utilitza dos protocols de ràdio simultàniament: Jeweller i Wings. Els protocols de ràdio funcionen independentment un del altre i cada un es centra en la seva pròpia funció. Jeweller transmet alarmes a 0,15 segons, i gràcies a Wings, la primera fotografia estarà en el nostre mòbil en menys de 9 segons.
El rang de senyal de ràdio és suficient per instal·lar el detector on serà més eficaç. I fins a 3 anys de durada de la bateria minimitza els esforços de manteniment.


Comunicació bidireccional a una distància de fins a 1700 metres

Enviament de fotos en menys de 9 segons

Fins a 3 anys de durada de la bateria



Instal.lació i assessorament professional. Tenim el certificat de instal.ladors de Ajax.